Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Események >
DESIGN + KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
2013.04.08.
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Design+ Kiállítás és Vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén, amelyen a BN Iroda Megoldás is képviselteti magát. E rendhagyó és a maga nemében páratlan rendezvény ötvözi a különböző lakberendezési és egyéb hasonló tematikájú rendezvények, expók elemeit, és ezeken túlmutatva újat, mást ad a közönségnek, valami +-t: Magyarország első 30.000 m2 alapterületen kialakított design kiállítását.
Miért Design+? S egyáltalán mi az a bizonyos +?
Bármely kiállítást, vásárt választjuk, minden esetben ugyanaz történik: néhány tucat kiállító bemutatja kínálatának néhány általa preferált termékét, katalógusokat, szórólapokat osztogatnak, de valójában a látogató szakmai segítséget nem kap, a kiállítások valódi lényege a trendmutatás pedig évek óta várat magára, és okoz csalódást azoknak, akik újra, másra vágynak.
A Design+ kiállításon több mint 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be több száz kialakított enteriőr segítségével kollekcióját, szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a választást, hogy megtaláljuk otthonunk hiányzó darabjait.
Kiállítás, vásár, +++?
2013. május 10-12. között sokszínű programokkal várjuk látogatóinkat; más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Az érdeklődők bővíthetik lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől. Főzőbemutatók, grillparty, könyvbemutató, művészeti tárlatok, kirakatverseny, és ez csak néhány azon események közül melyek színesítik kiállításunk programkínálatát.
Belépés: ingyenes.