Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Események >
VB 2010
2010.02.09.
VB2010 - Az általunk forgalmazott stadion székek elnyerték a FIFA és a dél-afrikai VB szervezőbizottságának tetszését; a 46 000 fő befogadására képes nelspruiti Mbombela Stadion kényelmes lelátószékeit a Nowy Styl Group cégcsoport szállította, amelynek tagja a BN Iroda Megoldás.

Dél-Afrikát gyakran „Szivárványországnak" is nevezik, utalva ezzel a csodálatos tájakra, a nemzeti parkok hihetetlenül gazdag állatvilágára, a különleges vegetációra, az őslakosság egzotikus kultúrájára, a történelmi emlékek bőségére. A „fekete kontinensen" a futballtörténelem során először rendeznek világbajnokságot. A Dél-Afrikai Köztársaság a rendezés jogát 2004-ben kapta meg, megelőzve ezzel Egyiptomot, Marokkót, Tunéziát és Líbiát.

Stadionok befejezés előtt
A FIFA és a dél-afrikai szervezőbizottság 50 képviselőből álló csoportja elégedetten fejezte be legutóbbi ellenőrző körútját, amikor szeptemberben végiglátogatta a jövő évi futball-világbajnokság meccseinek otthont adó stadionokat. A delegáció megállapította, hogy a 2010. június 11. és július 11. között, tíz helyszínen, 64 mérkőzésnek otthont adó komplexumok 90 százalékban már elkészültek és a munkálatok legutolsó szakasza is jól halad. A viadalra Dél-Afrika öt, már működő stadiont alakít át és modernizál, illetve öt teljesen új stadiont épít. A júniusban elsőként elkészült, 46 ezer férőhelyes Nelson Mandela Bay Stadionban már rögbimérkőzéseket is tartottak, itt jelenleg az épülethez vezető úthálózat teljes körű felújítása folyik. December 14-én adják át az 55 ezer néző befogadására alkalmas fokvárosi Green Point Stadiont, amelynek már a tetőszerkezete is elkészült. Az állandó és a telepített férőhelyekkel együtt 70 ezres Durban Stadion megnyitóját november végére tervezik. A nelspruiti Mbombela Stadion (képünkön) a környező utakkal együtt az év elejére készülhet el teljesen. Az Mbombela szó jelentése: „sok ember együtt egy kis helyen". A 46 000 fő befogadására képes stadion kényelmes lelátószékeit a Nowy Styl Group cégcsoport szállította, amelynek tagja a BN Iroda Megoldás.