A termékből 1db a megrendelőlapra került
A listát módosíthatja és kinyomtathatja, valamint a rendelését leadhatja az oldal tetején található "Megrendelőlap" gombra kattintva.
Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
MOJITO 436 ZQ M1TS Q1 VEZETŐI SZÉK
484 700 Ft + ÁFA
Érdeklődni szeretnék
Ráteszem a megrendelőlapra
Kapható ezekben a színekben:
fekete bőr
Kód:
T-WBM58-413B-EUAQ01-000307
Leírás:
MOJITO FEJTÁMLÁS FŐNÖKI FORGÓSZÉK, KRÓM CSILLAGLÁBBAL, ÜLÉS MÉLYSÉG ÁLLÍTÁSI ÉS ÜLÉSBILLENÉSI MECHANIKÁVAL, FEKETE SZÍNŰ BŐR BELSŐ ÜLŐRÉSZ, HÁTTÁMLA, ÉS FEJTÁMLA KÁRPITOZÁSSAL.

A MOJITO REMEKÜL ILLIK A DINAMIKUS MENEDZSEREK MUNKATERÉBE, AKIK MERÉSZ FEJLESZTÉSEKKEL, TERVEKKEL TÖRNEK A SIKER FELÉ. A KORSZERŰSÉG HIHETETLENÜL SOKFAJTA LEHETŐSÉGET KÍNÁL. TÖBBFÉLE KONSTRUKCIÓS MEGOLDÁS, KIFINOMULT ANYAGOK ÉS A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁK GARANTÁLJÁK A MODERN IRODA IGÉNYEIT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁSOKAT.

SYNCRON MECHANIKA
A LEGMAGASABB ERGONÓMIAI SZEMPONTOK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL MEGTERVEZETT SYNCHRON MECHANIKA LEHETŐVÉ TESZI A SZÉK OPTIMÁLIS BEÁLLÍTÁSÁT A FELHASZNÁLÓ MAGASSÁGÁNAK ILLETVE TESTSÚLYÁNAK MEGFELELŐEN. A HELYESEN BEÁLLÍTOTT SZÉK BIZTOSÍTJA AZ ERGONÓMIAILAG LEGIDEÁLISABB TESTTARTÁST, VALAMINT LEHETŐVÉ TESZI A MUNKAVÉGZÉSHEZ LEGINKÁBB JAVASOLT "DINAMIKUS ÜLÉST".
A MECHANIKA FUNKCIÓI:
1. A HÁTTÁMLA ÉS AZ ÜLŐLAP EGYÜTTES MOZGÁSÁNAK ÖSSZEHANGOLÁSA 2:1 ARÁNYBAN.
2. A HÁTTÁMLA ÉS AZ ÜLŐLAP DÖNTÉSI POZÍCIÓJÁNAK EGYÜTTES BLOKKOLÁSA, 5 KÜLÖNBÖZŐ FOKOZATBAN.
3. AZ ÜLÉSMÉLYSÉG 7 FOKOZATÚ ÁLLÍTHATÓSÁGA, A COMBOK OPTIMÁLIS MEGTÁMASZTÁSA ÉRDEKÉBEN.
4. SÚLYHOZ ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA ELLENNYOMÁS SZABÁLYOZHATÓSÁG, A KÉZKÖZELBEN ELHELYEZETT JOBB OLDALI ÁLLÍTÓKAR SEGÍTSÉGÉVEL.
5. A MECHANIKA ANTI-PANIC FUNKCIÓJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN, A HÁTTÁMLA NEM CSAPÓDIK A FELHASZNÁLÓ HÁTÁNAK A BLOKKOLÁS KIOLDÁSA UTÁN.
6. AZ ÜLŐLAP - HÁTTÁMLÁTÓL FÜGGETLEN - DŐLÉSSZÖGÉNEK BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGE.

AUTOMATA SÚLYBEÁLLÍTÓS SYNCHRON MECHANIKA A TÁRGYALÓSZÉK VERZIÓKNÁL.
A MECHANIKA FUNKCIÓI:
1. HÁTTÁMLA ÉS AZ ÜLŐLAP EGYÜTTES MOZGÁSÁNAK ÖSSZEHANGOLÁSA 3:1 ARÁNYBAN.
2. AUTOMATIKUS – A HASZNÁLÓ SÚLYÁNAK MEGFELELŐ – HÁTTÁMLA ELLENNYOMÁS SZABÁLYOZÁS.
3. A HÁTTÁMLA DŐLÉSSZÖGÉNEK HATÁROLÁSA, 5 DÖNTÉSI HELYZETIG.
FÉM CSILLAGLÁB
AZ ÖTÁGÚ CSILLAGLÁB MAXIMÁLIS STABILITÁST BIZTOSÍT A SZÉKNEK. A POLÍROZOTT ALUMÍNIUM SZERKEZETBE, AZ ÁGAK VÉGEINÉL MŰANYAG VÉDŐ BETÉTEKET HELYEZNEK EL, AMELYEK FOKOZZÁK A TARTÓSSÁGOT. OPCIÓKÉNT RENDELHETŐ AZ EGYEDI ELEGANCIÁT FOKOZÓ TÖMÖRFA BETÉTEKKEL ELLÁTOTT KIVITEL, AMELY MEGEGYEZIK A HÁTTÁMLA HÁTSÓ RÉSZÉNEK A SZÍNÉVEL (FABORÍTÁSÚ HÁTTÁMLÁNÁL).
ÖNFÉKEZŐS GÖRGŐK
A NAGY ÁTMÉRŐJŰ (65 MM) GÖRGŐK ELŐSEGÍTIK A SZÉK AKADÁLYMENTES MOZGÁSÁT, FÜGGETLENÜL A PADLÓ FAJTÁJÁTÓL. A SPECIÁLIS ÖNFÉKEZŐS GÖRGŐK AUTOMATA FÉKRENDSZERE MEGAKADÁLYOZZA A SZÉK ELMOZDULÁSÁT A SZÉKBŐL TÖRTÉNŐ FELÁLLÁSKOR. LEHETŐSÉG VAN SZŐNYEGGEL (PUHA), ILLETVE PARKETTÁVAL BORÍTOTT (KEMÉNY) FELÜLETHEZ KIFEJLESZTETT GÖRGŐK RENDELÉSÉRE.
GAS LIFT
A MEGBÍZHATÓ PNEUMATIKUS EMELŐSZERKEZET BIZTOSÍTJA AZ ÜLÉSMAGASSÁG FOKOZATMENTES SZABÁLYOZÁSÁT, ÉS A SZÉK LÁGY RUGÓZÁSÁT.
KÉTFÉLE KARFA TÍPUS
› FIX KARFA KÁRPITOZOTT, VAGY TÖMÖRFA KARFAPAD RÁTÉTTEL, AMELY MEGEGYEZIK A HÁTTÁMLA HÁTSÓ RÉSZÉNEK A SZÍNÉVEL (FABORÍTÁSÚ HÁTTÁMLÁNÁL)
› HÁROM IRÁNYBAN ÁLLÍTHATÓ (3D) KARFA – SZÖGBEN, MÉLYSÉGBEN ÉS MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ KARFAPAD - GARANTÁLJA AZ ALKAR ÉS A VÁLLAK MEGFELELŐ MEGTÁMASZTÁSÁT. A KARFAPAD PUHA, DE TARTÓS POLYURETHANE RÁTÉTTEL KÉSZÜL.
LUMBAR DERÉKTÁMASZ
LEHETŐVÉ TESZI A GERINC MEGFELELŐ, S-ALAKJÁNAK A MEGTARTÁSÁT, EZÉRT MÉG A HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL VÉGZETT MUNKA SEM FÁRASZTÓ. A HÁLÓS HÁTTÁMLA ESETÉBEN A GERINC MEGTÁMASZTÁSA MECHANIKUSAN TÖRTÉNIK, A FA HÁTTÁMLA BORÍTÁS ESETÉBEN PEDIG, A HÁTTÁMLÁBA ÉPÍTETT KETTŐS PNEUMATIKUS (LÉGZSÁK) RENDSZERREL.
FEJTÁMLA
AZ ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLA, IDEÁLIS MEGTÁMASZTÁST AD A NYAKI GERINCNEK ÉS A FEJNEK MUNKA KÖZBEN, DE PIHENÉSRE IS HASZNÁLHATÓ.
AZ ÜLŐLAP, A HÁTTÁMLA ÉS A FEJTÁMASZ KIALAKÍTÁSA
- AZ ÜLŐLAP KÁRPITOZOTT, NAGY SŰRŰSÉGŰ POLYURETHANE HABBAL BORÍTOTT RÉTEGELT LEMEZ.
A HÁTTÁMLA ÉS A FEJTÁMASZ KÉTFÉLE KIALAKÍTÁSBAN RENDELHETŐ:
› JÓ SZELLŐZÉST ÉS KÉNYELMES MEGTÁMASZTÁST BIZTOSÍTÓ, RENDKÍVÜL ELLENÁLLÓ, ELASZTIKUS HÁLÓSZÖVETŰ KIVITEL (OPCIÓKÉNT, AZ ÜLŐLAP KÁRPITOZÁSÁVAL MEGEGYEZŐ RÁTÉTTEL IS RENDELHETŐ);
› INNOVÁCIÓS KONSTRUKCIÓ, A HÁTUL SZÍNFURNÉROZOTT RÉTEGELT LEMEZ TÁMLÁRA FESZÍTETT, VÉKONY HÁLÓSZÖVET ÉS HABSZIVACS BORÍTÁS, BŐRREL, VAGY SZÖVETTEL KÁRPITOZOTT KIALAKÍTÁSA, NAGYFOKÚ KÉNYELMET BIZTOSÍT VÉKONY RÉTEGE ELLENÉRE IS.
 
 
Címkék: irodaszék asztal irodabútor Mojito 436 ZQ M1TS Q1 vezetői szék