Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Bemutatkozás >
Termékeink

 • Munka-, vezetői-, konferencia-, oktatási és irodaszékek
 • Munkatársi irodabútorok
 • Középvezetői irodabútorok
 • Felsővezetői irodabútorok
 • Irattári rendszerek
 • Könyvtári bútorok
 • Irodai, intézményi, ülőgarnitúrák
 • Szálloda és vendéglátó ipari berendezések
 • Oktatási, kórházi és szociális fémbútorokSzolgáltatásaink

 • Munkakörnyezet tervezése
 • Irodák, intézmények és rezidenciák felmérése és 3D tervezése,
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Speciális bútorok és berendezések gyártása
 • Szállítás, szerelés, beüzemelés, szervizelés


TERMÉK ISMERTETŐ

Termékek:
- Munka-, vezetői-, konferencia és oktatási székek
- Munkatársi irodabútorok
- Középvezetői irodabútorok
- Felsővezetői irodabútorok
- Irattári rendszerek
- Könyvtári bútorok
- Irodai, intézményi, ülőgarnitúrák
- Szálloda és vendéglátó ipari berendezések
- Oktatási, kórházi és szociális fémbútorok
- Stadion berendezések
- Mozi-, színház berendezések

Termékeink között van olyan exkluzív irodabútor rendszer, melyet a modern
menedzserek magas elvárásainak maximálisan megfelelően terveztünk.
Egyedülálló kollekció, amelyet a legjobb minőség mellett, az intelligens és ergonómikus megoldások jellemeznek. Ez az irodabútor rendszer lehetővé teszi a tér optimális és racionális kihasználását, úgy az irodák és tárgyalóhelyiségek irodaépületekben történő berendezésénél, mint az otthoni alkalmazások esztétikus
kialakításánál. Ezt a sokoldalúan alkalmazható rendszert kiemelten
jellemzi a felhasznált alapanyagok kiváló minősége, a harmónia
és az elegáns design.
A Primo Space irodabútor rendszer első osztályú választás, melyet a piac igényeihez alkalmazkodó árak jellemeznek. Napjaink menedzserei idejük legnagyobb részét találkozókon töltik. A Primo Space bútorok lehetővé teszik az iroda oly módon
történő berendezését, hogy az remekül illeszkedjen mind az individuális
munkához, mind pedig a sikeres megbeszélésekhez. A fejlett
technikai megoldások biztosítják a tér gyors átrendezését,
így az iroda különböző funkciókat tud betölteni. A modern design
egyedülálló külsőt kölcsönöz bármely irodának. Egy ilyen belső tér
ideális hely a megfontolt és megfelelő döntések meghozatalára.
A munkahely nem mindig egy modern irodaház, hanem otthonunk egy csendes dolgozószobája is lehet, ahol a megfelelő stílus és az egyedi jellem a legfontosabb. Irodabútoraink segítik ezt elérni, emellett a professzionális irodai munkahely legmagasabb igényeit is kielégítik. Irodabútor családjaink gazdag színválasztékkal és harmonikus formáival bármely belső térnek tökéletes külsőt kölcsönöznek.
Minden menedzser iroda egyedi és saját stílust tükröz. Ezek az irodák egyre gyakrabban szolgálnak a sokoldalú munka, a különböző megbeszélések és a prezentációk színhelyéül. A Olyan komplex megoldásokat ajánlunk irodabútorainkkal, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek, így az iroda többi részlegének funkcióit is át tudja venni. Az egyszerű, harmonikus design bármely belső teret
megnemesít.
Napjaink konferenciatermei és tárgyalói fontos szerepet töltenek be,


mind a kommunikációt, mind pedig a reprezentációt illetően. Ezek olyan helyek, ahol vélemények ütköznek, koncepciók születnek, döntéseket hoznak, vagyis a cég szempontjából fontos történések színhelyéül szolgálnak. Irodabútoraink vonzó eleganciája olyan belsőt teremt, mely lehetővé teszi a cég identitásának kifejezését.
Egyszerűen a legjobb hely a beszélgetésekhez., számtalan megoldást kínál a különböző belső terek kialakításához úgy, hogy a létrejövő környezet optimálisan
ergonómikus és esztétikus legyen. Irodabútor családjaink a tökéletes iroda megtervezéséhez, a megoldások gazdag tárházát kínálják. Egy koncepció arra, hogyan alkossunk olyan teret, melynek fő célja a hatékonyság növelése.
Az egyszerűség funkcionalitást jelent.
A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük. Iroda bútoraink lehetővé teszik a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. A tér megfontolt kihasználása kulcsfontosságú az iroda tervezésénél. Irodabútorainkkal és irodaszékeinkkel lehetőséget nyújtunk a tér maximális kihasználására az ergonómia megtartásával. A munkahely nemcsak kényelmes, de dolgozóbarát is.

Irodaszékeink ideálisak munkavégzéshez, tárgyalásokhoz és várakozáshoz is. Kényelmesek, mégis sokféleképpen variálhatók, nemcsak irodákba, vezetői szobákba, hanem tárgyalókba és ügyfélterekbe is ajánljuk.
Norman Davies Európa című könyvében írja, hogy az emberiség 301 legnagyobb találmányának egyike a szék. Az évszázadok során ez az egyszerű és praktikus elem általános használati tárggyá vált a mindennapi életben. A szék mint bútordarab mindig megmozgatja a tervezők fantáziáját és mindenki örömére új formákat ölt. Az irodaszékeket mindig lehet fejleszteni a legújabb ergonómiai kutatások alapján is. A mai időkben egyre nehezebb elválasztani a magánéletet a szakmai, munkahelyi élettől, a két szféra összevegyül és kiegészíti egymást. Ezért nő az irodaszék szerepe az életünkben, hiszen egyre több időt töltünk rajta. Ne csak esztétikailag legyen kellemes látvány egy szék, hanem feleljen meg a legmagasabb ergonómiai előírásoknak. Garantálják a maximális kényelmet és csökkentsék a hosszan tartó ülés negatív hatásait testünkre nézve, óvják egészségünket.
A BN Iroda Megoldás székei ezt hivatottak képviselni, hiszen egyedülálló módon ötvözik a modern designt, ergonómiát és esztétikát. Üdvözöljük a Bn Iroda Megoldás világában, ahol a munka lesz az igazi öröm.
Vezetői székeink a sikeres fejlesztésnek köszönhetően - amit a korszerűség, merészség, aktivitás, és fejlődés jellemez.- megfelelnek a modern iroda kihívásaira. . A variálható modellek, finomított anyagok, és a legújabb ergonómiai technológiák garantálják a tökéletes választást.
Vezetői székeink opciós jellemzők, funkciói:
- a háttámla-visszacsapódást megakadályozó mechanika ülésfunkció váltáskor
- folyamatos aktív hát- és gerincoszlop megtámasztás munkavégzés közben
- Syncron mechanika által szabályozott a háttámla és az ülőlap mozgásának összehangolása
- súlyhoz állítható háttámla-ellennyomás szabályozhatóság
- a döntés blokkolása a kívánt pozícióban
- a fokozatmentes ülésmagasság állításának lehetősége
- a karfa magasságának, mélységének és a padszögnek állítási lehetősége
- magasságban állítható deréktámasz
- ülésmélység állításának lehetősége


Irodaszékeink opciós jellemzői, funkciói:
- ergonomikusan tervezett formájának köszönhetően többórás munkavégzés alatt is egészséges és dinamikus helyzetben tartja a testet
- folyamatos aktív hát és gerincoszlop megtámasztás munkavégzés közben
- Syncron mechanika által szabályozott a háttámla és az ülőlap mozgásának összehangolása
- súlyhoz állítható háttámla-ellennyomás szabályozhatóság
- a döntés blokkolása a kívánt pozícióba
- a háttámla visszacsapódását megakadályozó mechanika ülésfunkció-váltáskor
- karfamagasság, padmélység és karfaszélesség állítási lehetősége

Várótermi, ügyféltéri ülőbútoraink kényelmes helyet adnak beszélgetésekhez, rövidebb találkozókhoz. Kisebb és nagyobb elemek használata és variálhatósága lehetővé teszi az ügyfélterek, váró termek gyors be ill. át rendezését. A jól variálható elemekkel maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló tér, viszonylag kis területen sok embert lehet kényelmesen leültetni anélkül, hogy zsúfoltság érzetét keltené.
Ügyfeleink kényelmesen várakozhatnak ülőbútorainkon, az elemek variálásával eldönthetjük, hogy az adott helyre hány embert szeretnénk leültetni. Akár 8-12 személyes ülőbútort is tudunk az elemek variálásával létrehozni.

Irodaszék családjaink enteriörök kialakításának érdekes elemei lehetnek, minden eleme egy bútorcsaládnak ugyanazokkal a funciókkal, jellemzőkkel bír. Az egyes elemeket a felhasználó igényei szerint lehet variálni.

Bemutatkozás | videó >
Gyártás | videó >
Környezetvédelem | videó >
Széktervező >

Amennyiben a videó nem jelenik meg számítógépén, az alábbi gombra kattintva letöltheti a Flash Playert.