Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
STACCATO 101 ZO LÁTOGATÓSZÉK
44 700 Ft + ÁFA
Érdeklődni szeretnék
Ráteszem a megrendelőlapra
Méretek:
ülésszélesség/mélység: 43/40
Kapható ezekben a színekben:
W2/LC-fa/szövet
Leírás:
STACCATO IRODAI SZÉK , KÁRPITOZOTT ÜLŐLAP ÉS FA HÁTTÁMLA.


A TALÁLÉKONY STACCATO VILLÁMGYORSAN ÉS NAGYOBB ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL SEGÍT A BANKETT TERMET ELŐADÓTEREMMÉ, ILLETVE A KONFERENCIA TERMET OKTATÓ HELYISÉGGÉ ÁTALAKÍTANI. BÁMULATOS KIALAKÍTÁSA TÖBB MINT PRAKTIKUS SZÉKKÉ TESZI, AMELYET KÖNNYŰ SORBA KAPCSOLNI, ELRENDEZNI ÉS KIS HELYEN TÁROLNI. A STACCATO ÉRDEKES VONALVEZETÉSÉT AZ ÉPÍTÉSZETI MODERN TRENDEK IHLETTEK. A MODERN VONALVEZETÉS AZONBAN CSAKIS A FUNKCIONALITÁST SZOLGÁLJA.


RENDEZETT SOROK
A SZÉKEK SOROKBA TÖRTÉNŐ ÖSSZECSATOLÁSA EGY SPECIÁLIS SOROLÓ ELEM SEGÍTSÉGÉVEL LEHETSÉGES. A SOROKAT A KARFA NÉLKÜLI ÉS A KARFÁS KIVITELŰ SZÉKEKBŐL IS KI LEHET ALAKÍTANI. A SZÉKEK ÉS A SOROK AZONOSÍTÓ SZÁMOZÁSSAL IS ELLÁTHATÓAK.
KIALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGEK
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA.
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA, ÜLŐRÉSZEN KÁRPITOZOTT PÁRNA RÁTÉTTEL.
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA, MINDKETTŐN KÁRPITOZOTT PÁRNA RÁTÉTTEL.
HELYTAKARÉKOS TÁROLÁS
A KARFÁS ÉS KARFA NÉLKÜLI SZÉKEK IS EGYMÁSRA RAKÁSOLHATÓAK (MAX. 10) – A SZÉKEKET EGYMÁSRA RAKVA LEHET TÁROLNI, BIZTOSÍTVA A BELSŐ TÉR OPTIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁT. AZ EGYMÁSRA RAKÁSOLT SZÉKEK CSAK A VÁZUKNÁL ÉRINTKEZNEK, EZÁLTAL NEM KÁROSODIK AZ ÜLŐFELÜLET. FELHAJTHATÓ ÜLŐLAP
A FELHAJTHATÓ ÜLÉSEK KÉNYELMET BIZTOSÍTANAK A SZÉKSOROK KÖZÖTTI MOZGÁSNÁL, ÉS TÉRMEGTAKARÍTÁST TESZNEK LEHETŐVÉ.
LEHAJTHATÓ KARFÁK AZ ÖSSZEILLESZTETT SZÉKSOROKBAN LÉVŐ SZÉKEK MINDKÉT OLDALT LEHAJTHATÓ KARFÁVAL RENDELKEZNEK, KÉNYELMET GARANTÁLVA AZ EGYMÁS MELLETT ÜLŐ SZEMÉLYEKNEK. A KARFA KONSTRUKCIÓ FÉM VÁZSZERKEZETTEL KÉSZÜL, ELLENÁLLÓ MŰANYAG BORÍTÁSSAL, EZÁLTAL JÓ VÉDELMET BIZTOSÍTANAK A MECHANIKAI SÉRÜLÉSEK ELLEN.
EGYSZERŰ MOBILITÁS A EGYMÁSRA RAKÁSOLT SZÉKEK SZÁLLÍTÁSÁT, A FÉKEZHETŐ GÖRGŐKKEL ELLÁTOTT MOBIL KOCSI KÖNNYÍTI MEG.
ÖNBEÁLLÓS TALPAK AZ ÖNBEÁLLÓS TALPAK SEGÍTSÉGÉVEL A SZÉK TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK MINDEN TALAJEGYENETLENSÉGHEZ, MEGTARTVA A STABILITÁSÁT.

 
 
Címkék: irodaszék asztal irodabútor Staccato 101 ZO látogatószék