Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
FLIB TÁRGYALÓASZTAL RENDSZER
Érdeklődni szeretnék
Kapható ezekben a színekben:
melamin asztallap, króm/alu láb
Leírás:
A FLIB IRODABÚTOR CSALÁD GYORS, FÜRGE ÉS SZINTE PILLANATOK ALATT KÉPES ALKALMAZKODNI MINDENFAJTA SZITUÁCIÓHOZ. A FLIB KONFERENCIA ASZTALRENDSZER A BELSŐ TÉR SOKFÉLE BERENDEZÉSÉT TESZI LEHETŐVÉ NÉHÁNY PERC ALATT.
MOBIL, FUNKCIONÁLIS ÉS RENDKÍVÜL EGYSZERŰ RENDSZER. SEGÍTSÉGÉVEL NÉHÁNY KÉZMOZDULATTAL MEGVÁLTOZTATHATÓ A BELSŐ TÉR. AMIKOR NINCS RÁ SZÜKSÉG, KEVÉS HELYET FOGLAL, MIKÖZBEN BEVETÉSRE KÉSZEN ÁLL.

A FLIB RENDSZER, ÖTFÉLE ALAKÚ FELHAJTHATÓ ASZTALLAPOS ASZTALBÓL ÉS KÉTFÉLE MÉRETŰ, 90˚-OS SAROK ÖSSZEKÖTŐ ELEMBŐL ÁLL. A TÁRGYALÓTÉR GYORS MEGNÖVELÉSE A TÉGLALAP ALAKÚ ÉS FÉL OVÁLIS LEKEREKÍTÉSŰ ASZTALOK ÖSSZEKAPCSOLÁSÁVAL VALÓSULHAT MEG. AZ ASZTALOK FÉMVÁZ SZERKEZETE ALU VAGY KRÓM. A GYORS ÉS KÖNNYŰ MOZGATÁST, A NAGY ÁTMÉRŐJŰ (65 MM) GÖRGŐK TESZIK LEHETŐVÉ, MELYEK KÖZÜL KETTŐ FÉKEZHETŐ KIVITELŰ. AZ ASZTALOK RENDELHETŐEK FIX, MŰANYAG TALPAS VÁLTOZATBAN IS. A FÉMVÁZ SZERKEZETHEZ KAPCSOLÓDIK EGY CSUKLÓS MECHANIKÁVAL, A 25 MM VASTAG, KÉTOLDALT LAMINÁLT, MELAMIN FELÜLETŰ ASZTALLAP,MELYNEK FELHAJTÁSA UTÁN AZ ASZTALOK EGYMÁSBA TOLHATÓAK, A KÖNNYEBB ÉS HELYTAKARÉKOSABB TÁROLÁS ÉRDEKÉBEN.
 
 
Címkék: iskolabútor konferencia bútor irodabútor mozi színház stadion stadionszék Flib tárgyalóasztal rendszer