Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Termékek > Irodabútorok > Easy Space irodabútor család
EASY SPACE IRODAI KONTÉNEREK,KIEGÉSZÍTŐK
Easy Space irodabútor család mobil konténerei az asztallap alatt illetve az íróasztal mellett helyezhetők el. A fix konténerek a munkaterületet növelhetik az asztal meghosszabbításával. Mindkét konténer típushoz rendelhető írószertartó, mely lehet beépített, illetve fiókba helyezhető. A konténerek központi-, vagy felsőfiók zárral szereltek típustól függően. A fiók készülhet műanyag, fém, illetve bútorlap belsőrésszel. A korpusz alapanyaga 18 illetve 25 mm vastag E1-es osztályú, melamin felületű, laminált bútorlap. A fiókfrontok 16 mm vastagok.
Körasztal ideális rövid megbeszélésekhez. Az asztallap 25 mm vastag E1-es osztályú,
melamin felületű, laminált bútorlapból készül. Az fém asztalláb kör keresztmetszetű
krómozott, vagy porfestett alumínium színben készül, a tömörfém talpazat csak alumínium
színben. Magassága: 72, vagy 113,5 cm.
Mobil körasztal a munkahelyi megbeszélésekhez. Az asztallap 25 mm vastag E1-es osztályú,
melamin felületű, laminált bútorlapból készül. Az asztal lábszerkezete krómozott, vagy
porfestett alumínium színben készül, görgős kivitelben. Magassága: 72 cm.

Konténerek:
A mobil konténerek az asztallap alatt illetve az
íróasztal mellett helyezhetők el. A fix konténerek
a munkaterületet növelhetik az asztal meghosszabbításával. Mindkét konténer típushoz rendelhető
írószertartó, mely lehet beépített, illetve fiókba
helyezhető. A konténerek központi-, vagy felsőfiók
zárral szereltek típustól függően. A fiók készülhet
műanyag, fém, illetve bútorlap belsőrésszel.
A korpusz alapanyaga 18 illetve 25 mm vastag E1-es
osztályú, melamin felületű, laminált bútorlap.
A fiókfrontok 16 mm vastagok.
A konténernek két típusa létezik: mozgatható konténerek 60 cm magasságban, és a 72 cm magas íróasztal munkafelületét megnövelő konténerek. Minden konténer zárral van ellátva. Anyaguk 18 és 25 mm-es E1-es laminált bútorlap. A frontfelület 16 mm-es bútorlapból készült. A fiókelőlapok 16 mm-es laminált bútorlapból, a fiókok készülhetnek
12 mm-es fóliázott bútorlapból, illetve polypropylen műanyagból. A műanyagból készült fiókok központi zárral vannak felszerelve, a faforgácslapból készített fiókok csak egy zárral szerelhetők (felső fiók). A mobil konténerek négy görgővel vannak felszerelve. Az ajtókra és a fiókokra fém fogantyúkat terveztek.

Kiegészítő elemek: A panel elemeket az íróasztalokhoz erősítik, megnövelik az íróasztal munkafelületét, lehetőség szerinti információs táblával, szolgálhatnak vizuális és akusztikus védőfalként is. Anyaga 18 mm-es E1-es laminált bútorlap, információs tábla 8 mm-es lágykárpitozású farostlemez.

- Információs tábla: két típusa van: az íróasztallal összeszerelt és a szekrények fölé helyezhető. Szélességük a bútor méreteihez igazodik. A tábla magassága az alapelemekkel kombinált teljes magasság. Anyaguk 10 mm-es faforgácslap kárpitozva.
- Szabadon álló paravánok: vizuális és akusztikai védelemként szolgálnak. Lehet egy, vagy mindkét oldalon kárpitozott. Anyaga 18 mm-es E1-es laminált bútorlap. A kárpitozott szabadon álló paraván 8 mm vastag lágy farostlemezből készül melamin borítással.
- Egyéb kiegészítők:
- asztal: anyaga, a fedlap 25 mm-es E1-es laminált bútorlapból készül. Az asztal alapja porszórt, vagy krómozott láb, ami egy kerek lemezhez van erősítve. A mobil változatok a kerek tartólemez helyett görgős csillaglábbal vannak ellátva.