Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
DIPLOMAT B126 Z L4 VEZETŐI SZÉK
184 800 Ft + ÁFA
Érdeklődni szeretnék
Ráteszem a megrendelőlapra
Méretek:
ülésszélesség/mélység: 47/48
Kapható ezekben a színekben:
Q/W-bőr/fa
Leírás:
DIPLOMAT IRODAI VEZETŐI SZÉK, BELÜL BŐR KÁRPITOZÁSSAL, KÍVÜL FA TÁMLÁVAL, CSILLAGLÁBAS, KARFÁS KIVITEL.

A DIPLOMAT MOZGÁSBA LENDÍT. ÁTVESZI A RITMUSOD ÉS UGYANÚGY MOZOG, AHOGYAN TE. AZ ÚJFAJTA TECHNOLÓGIÁK GARANTÁLJÁK AZ EDDIG NEM ISMERT ÜLÉS KÉNYELMET. DE A DIPLOMAT AZ ÉRZÉKI SZERVEKRE IS HATÁSSAL VAN. A FA, A BŐR ILLETVE A KÁRPIT MERÉSZ PÁROSÍTÁSA SENKIT SEM HAGY HIDEGEN. A GAZDAG SZÍNVÁLASZTÉKNAK KÖSZÖNHETŐEN BÁRMILYEN IRODABELSŐHÖZ JÓL ILLIK.


SYNCRON MECHANIKA
A LEGMAGASABB ERGONÓMIAI SZEMPONTOK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL MEGTERVEZETT SYNCHRON MECHANIKA LEHETŐVÉ TESZI A SZÉK OPTIMÁLIS BEÁLLÍTÁSÁT A FELHASZNÁLÓ MAGASSÁGÁNAK, ILLETVE TESTSÚLYÁNAK MEGFELELŐEN. A HELYESEN BEÁLLÍTOTT SZÉK BIZTOSÍTJA AZ ERGONÓMIAILAG LEGIDEÁLISABB TESTTARTÁST, VALAMINT LEHETŐVÉ TESZI A MUNKAVÉGZÉSHEZ LEGINKÁBB JAVASOLT "DINAMIKUS ÜLÉST".
A MECHANIKA FUNKCIÓI:
1. A HÁTTÁMLA ÉS AZ ÜLŐLAP EGYÜTTES MOZGÁSÁNAK ÖSSZEHANGOLÁSA 2:1 ARÁNYBAN.
2. A HÁTTÁMLA ÉS AZ ÜLŐLAP DÖNTÉSI POZÍCIÓJÁNAK EGYÜTTES BLOKKOLÁSA, 5 KÜLÖNBÖZŐ FOKOZATBAN.
3. AZ ÜLÉSMÉLYSÉG 5 FOKOZATÚ ÁLLÍTHATÓSÁGA, A COMBOK OPTIMÁLIS MEGTÁMASZTÁSA ÉRDEKÉBEN.
4. SÚLYHOZ ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA ELLENNYOMÁS SZABÁLYOZHATÓSÁG, A KÉZKÖZELBEN ELHELYEZETT JOBB OLDALI ÁLLÍTÓKAR SEGÍTSÉGÉVEL.
5. A MECHANIKA ANTI-PANIC FUNKCIÓJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN, A HÁTTÁMLA NEM CSAPÓDIK A FELHASZNÁLÓ HÁTÁNAK A BLOKKOLÁS KIOLDÁSA UTÁN.
FÉM CSILLAGLÁB
A CSILLAGLÁB KRÓMOZOTT ACÉL SZERKEZETE GARANTÁLJA A STABILITÁST ÉS A TARTÓSSÁGOT HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL.
ÖNFÉKEZŐS GÖRGŐK
A NAGY ÁTMÉRŐJŰ (65 MM) GÖRGŐK ELŐSEGÍTIK A SZÉK AKADÁLYMENTES MOZGÁSÁT, FÜGGETLENÜL A PADLÓ FAJTÁJÁTÓL. A SPECIÁLIS ÖNFÉKEZŐS GÖRGŐK AUTOMATA FÉKRENDSZERE MEGAKADÁLYOZZA A SZÉK ELMOZDULÁSÁT A SZÉKBŐL TÖRTÉNŐ FELÁLLÁSKOR. LEHETŐSÉG VAN SZŐNYEGGEL (PUHA), ILLETVE PARKETTÁVAL BORÍTOTT (KEMÉNY) FELÜLETHEZ KIFEJLESZTETT GÖRGŐK RENDELÉSÉRE.
GAS LIFT
A MEGBÍZHATÓ PNEUMATIKUS EMELŐSZERKEZET BIZTOSÍTJA AZ ÜLÉSMAGASSÁG FOKOZATMENTES SZABÁLYOZÁSÁT, VALAMINT GARANTÁLJA A SZÉK LÁGY RUGÓZÁSÁT.
ERGONÓMIKUS KIALAKÍTÁSÚ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA
A NAGYFOKÚ KÉNYELMET ÉS FORMATARTÓ KIALAKÍTÁST, A GYÁRTÁS SORÁN A SZÍNFURNÉROZOTT RÉTEGELT LEMEZ ELEMEKRE RÖGZÍTETT, SPECIÁLIS NAGYSŰRŰSÉGŰ POLYURETHANE HABSZIVACS RÉTEG BIZTOSÍTJA.
3D KARFÁK
HÁROM IRÁNYBAN ÁLLÍTHATÓ (3D) KARFA - SZÖGBEN, MÉLYSÉGBEN ÉS MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ KARFAPAD - GARANTÁLJA AZ ALKAR ÉS A VÁLLAK MEGFELELŐ MEGTÁMASZTÁSÁT. A KARFAPAD PUHA, DE TARTÓS POLYURETHANE RÁTÉTTEL KÉSZÜL.
LUMBAR DERÉKTÁMASZ
A HÁTTÁMLÁBA ÉPÍTETT SCHUKRA® RENDSZER, VAGYIS A HÁTTÁMLA ALSÓ RÉSZÉNEK A KÉTIRÁNYÚ SZABÁLYOZÁSA LEHETŐVÉ TESZI A GERINC MEGFELELŐ, S-ALAKJÁNAK A MEGTARTÁSÁT, EZÉRT MÉG A HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL VÉGZETT MUNKA SEM FÁRASZTÓ.
KIFINOMULT ESZTÉTIKA
FABORÍTÁSÚ ÜLŐLAP, HÁT- ÉS FEJTÁMLA, AZ ELLENÁLLHATATLAN MEGJELENÉSÉRT.
FEJTÁMLA
A SZÉLES, PUHA FEJTÁMLA STABIL ÉS KOMFORTOS TÁMASZT BIZTOSÍT AZ ÖTLETEKKEL TELI FEJNEK.


 
 
Címkék: irodaszék asztal irodabútor Diplomat B126 Z L4 vezetői szék