Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
BELISE 100 Q BÁRSZÉK
61 800 Ft + ÁFA
Érdeklődni szeretnék
Ráteszem a megrendelőlapra
Kapható ezekben a színekben:
Q bőr rátét
Leírás:
BELISE 100 ÜLÕKE, ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSMAGASSÁGGAL, ÜLÕRÉSZEN Q BŐRREL KÁRPITOZOTT PÁRNA RÁTÉT, RÉTEGELTLEMEZ ÜLÕLAP, CSAK NATÚR BÜKK (NB) SZÍNBEN, ALUMÍNIUM SZÍNÛ MECHANIKA, KRÓMOZOTT GAS LIFT, HIMBÁLÓDZÓ MOZGÁST BIZTOSÍTÓ, PUHA ALAPRÉSZ, FEKETE, SOFTLINE (PS10) KÁRPITOZÁSSAL, FEKETE MELAMIN FELÜLETÛ LAMINÁLT BÚTORLAP ALAP, BÜKK SZÍNÛ (NB) ABS ÉLZÁRÁSSAL.

A BELISE EGY NEM MINDENNAPI BÁRSZÉK, MELY A KREATÍV ÉS DINAMIKUS EMBEREK MUNKASTÍLUSÁNAK GYORSAN RÉSZÉVÉ VÁLIK. A MAGASSÁGSZABÁLYZÓVAL ELLÁTOTT SZÉK A SZABAD ÉS PROBLÉMAMENTES MOZGÁST TESZI LEHETŐVÉ. A BELISE ARRA ÖSZTÖNÖZ, HOGY ÁLLANDÓAN MOZGÁSBAN LEGYÜNK – A GYORS MUNKA ÉS A RÖVID, DE HATÉKONY BESZÉLGETÉSEK RITMUSÁT DIKTÁLVA. A CRABUS DESIGN STÚDIÓ EGY NEM MINDENNAPI BÚTORT TERVEZETT – IDEÁLIS SZOCIÁLIS HELYISÉGEKBE, CÉGES EBÉDLŐKBE ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁKBA. AZ ÉRDEKES DESIGN SZIMBIÓZISBAN MARAD A MODERN MÓDON ÉRTELMEZETT FUNKCIONALITÁSSAL.

A MUNKA ÚJ DIMENZIÓJA
A BELISE EGY REMEK MEGOLDÁS AZON FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA, AKIK HOSSZABB IDEIG TARTÓ ÜLŐ ILLETVE ÁLLÓ HELYZETBEN DOLGOZNAK. A BELISE ÁLTAL KÍNÁLT FÉLIG ÜLŐ HELYZET, AZ ERGONÓMIA ÉS A KÉNYELEM IDEÁLIS ÖTVÖZETE. A BELISE NAGY ELŐNYE, HOGY A MEGTÁMASZTÁS NÉLKÜLI ÜLÉSE RÁKÉNYSZERÍT A HELYES TESTTARTÁSRA. A BELISE SZÉKEN FOROGHATUNK, ILLETVE JOBBRA – BALRA ÉS ELŐRE – HÁTRA DŐLHETÜNK. EZ JÓ HATÁSSAL VAN A VÉRKERINGÉSRE, CSÖKKENTI AZ IZMOK MEGFESZÜLÉSÉT, ÉS SEGÍT ELLAZULNI.

A NAPKÖZBEN GYAKRAN VÁLTOZTATOTT ÜLŐ ÉS ÁLLÓ HELYZET SEGÍTI AZ EGÉSZSÉG MEGTARTÁSÁT ÉS FOKOZZA A MUNKA HATÉKONYSÁGOT. A BELISE LEHETŐVÉ TESZI AZ OLYAN IZOMCSOPORTOK HASZNÁLATÁT, MELYEK AZ ÜLŐ MUNKÁT FOLYTATÓ EMBEREK FORMÁJÁT SEGÍT MEGTARTANI. ÁLLÓ MUNKÁHOZ ALKALMAS MAGAS BÚTOROKKAL, A BELISE EGY KIMAGASLÓAN ATTRAKTÍV ÉS ERGONÓMIKUS MUNKAHELYET TEREMT. LEHETŐVÉ TESZI A KÖNNYŰ TESTHELYZET VÁLTOZTATÁST, CSÖKKENTVE EZZEL A CSONT- ÉS IZOMRENDSZER ESETLEGESEN FELLÉPŐ RENDELLENESSÉGEIT. A BELISE KIELÉGÍTI A TERMÉSZETES MOZGÁSIGÉNYÜNKET, MIKÖZBEN A RENDSZERES NAPI IRODAI TEVÉKENYSÉGEINKET FOLYTATJUK.


GAS LIFT
A SPECIÁLIS, KRÓMOZOTT GASLIFT LEHETŐVÉ TESZI A SZÉK MAGASSÁGÁNAK AKADÁLYMENTES SZABÁLYOZÁSÁT, VALAMINT GARANTÁLJA A LÁGY RUGÓZÁST.
STABIL MEGTÁMASZTÁS
AZ ELASZTIKUS PÁRNA, MELYET SPECIÁLIS TAPADÓ ANYAGGAL BORÍTOTTUNK BE, MEGGÁTOLJA A SZÉK ELLENŐRIZETLEN ELMOZDULÁSÁT.


 
 
Címkék: irodaszék asztal irodabútor Belise 100 Q bárszék