Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
AXO 100 Z LÁTOGATÓSZÉK
46 600 Ft + ÁFA
Érdeklődni szeretnék
Ráteszem a megrendelőlapra
Méretek:
ülésszélesség/mélység: 41/41
Kapható ezekben a színekben:
fa
Leírás:
PRÉMIUM LÁTOGATÓSZÉK FA PALÁSTTAL.

AZ AXO IRODAI SZÉK FONTOSABB ERÉNYEI A MOBILITÁS, A KIS HELYET IGÉNYLŐ TÁROLÁS, AZ EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS ÉS A KÖNNYŰ ÖSSZEÁLLÍTÁS, MELYEK LEHETŐVÉ TESZIK AZ ADOTT TÉRHEZ TÖRTÉNŐ FLEXIBILIS ALKALMAZKODÁST. AZ AXO SOKFÉLE VÁLTOZATA ÉS FUNKCIONALITÁSA LEHETŐVÉ TESZI A KONFERENCIA TERMEK GYORS ÉS EGYSZERŰ BERENDEZÉSÉT.


KIALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGEK
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA.
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA, ÜLŐRÉSZEN KÁRPITOZOTT PÁRNA RÁTÉTTEL.
› RÉTEGELT LEMEZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA, MINDKETTŐN KÁRPITOZOTT PÁRNA RÁTÉTTEL.
TARTÓS KIALAKÍTÁS AZ ÜLŐLAP ÉS HÁTTÁMLA RUGALMAS, NEM DEFORMÁLÓDÓ RÉTEGELT LEMEZBŐL KÉSZÜL. ÍRÓLAPOS VÁLTOZAT
AZ ÍRÓLAPOS SZÉKEK JOBBOS ÉS BALOS VERZIÓBAN RENDELHETŐEK. AZ ÍRÓLAP FÉM VÁZSZERKEZETE GARANTÁLJA GYAKORI HASZNÁLAT MELLETT IS, A NAGYFOKÚ STABILITÁST ÉS TARTÓSSÁGOT. A GONDOSAN MEGTERVEZETT ÍRÓLAPPAL FELSZERELT SZÉKEK IS EGYMÁSRA RAKÁSOLHATÓAK.
RENDEZETT SOROK A SPECIÁLIS CLICK SOROLÓ ELEM SEGÍTSÉGÉVEL A SZÉKEK EGYSZERŰEN EGYMÁS MELLÉ SOROLHATÓAK. A SOROKAT A KARFA NÉLKÜLI ÉS A KARFÁS KIVITELŰ SZÉKEKBŐL IS KI LEHET ALAKÍTANI. A SZÉKEK, ILLETVE A SOROK AZONOSÍTÓ SZÁMOZÁSSAL IS ELLÁTHATÓAK.
HELYTAKARÉKOS TÁROLÁS A SZÉKEK RAKÁSOLHATÓAK (MAX. 10) – ÍGY BIZTOSÍTJÁK A TÉR OPTIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁT. AZ EGYMÁSRA RAKÁSOLT SZÉKEK CSAK A VÁZUKNÁL ÉRINTKEZNEK, EZÁLTAL NEM KÁROSODIK AZ ÜLŐFELÜLET. HÁTTÁMLA ÉS ÜLŐLAP KIALAKÍTÁS
A RUGALMAS RÉTEGELT LEMEZ KIALAKÍTÁS BIZTOSÍTJA A KÉNYELMES HÁTTÁMASZT ÉS A SZÍVÓSSÁGOT A SOKÉVES HASZNÁLAT SORÁN. A JELLEGZETES HÁTTÁMLA BEVÁGÁS NÖVELI A SZÉK ELASZTIKUSSÁGÁT.


 
 
Címkék: irodaszék asztal irodabútor Axo 100 z látogatószék